HTML

 

Kocsmasportok - Tarka Napok 2011 tavasz - HÉTFŐ

2011.04.12. 01:11 Tőgy Tarka

 

 

 

 





Ha szeretnéd beszerezni az esti betevő alkoholmennyiséget pusztán azzal, hogy a legjobb formádat hozod kedvelt játékaid valamelyikében, akkor jelentkezz a tarkasport@gmail.com – címen, és hétfő 17:00 - ra ne tervezz be semmi mást. 



 Csocsó

 


A kocsmák legkedveltedd játéka a csocsó ami a koliban is igen nagy népszerűségnek örvend. 2 sör elfogyasztása ajánlott, hogy meglegyenek a reflexek de nem érdemes túlzásokba esni 

Természetesen 2 fős csapatokban lehet indulni, előzetes nevezés majd a sportfelelősnél lehetséges.
























 

 

Ping-Pong

 

Biztosan értesültetek már róla milyen komoly Ping-ping bajnokság folyik a kollégiumban. (ha nem olvassátok a faliújságokat) A tarka napos ping-pong verseny is a megszokott kiváló szervezést és a garantáltan jó meccseket fogja nyújtani. Ha nem érzed magad egy szintűnek a legjobbakkal akkor is érdemes megpróbálni, hiszen 1-2 meccset akkor is  simán lehet nyerni. Ha pedig elég erőt érzel magadban akkor is kezdj el gyakorolni mert a legjobbak ellen mindenre szükséged lesz 

Póker

 

A tarkaréti nagykutyák kedvenc játéka. A játék a Texas Hold'em szabályai szerint folyik.  A beugró 1000 Ft. A nevezési pénzekből folyik a díjazás, tehát a legnagyobb kutyáknak lesz miből jattolni este a Full Moon-okat.

















Kocsmasportok - Tarka Napok 2011 tavasz - HÉTFŐ - 17:00


http://www.facebook.com/event.php?eid=110054362411154

http://www.facebook.com/tarkanapok

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bcetarka.blog.hu/api/trackback/id/tr562819137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása