HTML

 

DJ Groom - Tarka Napok 2011 tavasz - SZERDA

2011.04.02. 20:36 Tőgy Tarka

 

 

 



UPDATE

Megszületett a 2. élőben felvett mix is. Fogadjátok sok szeretettel :)


Korábban Tarkarétet - buli szinten - "csupán" a zúzós rock, a magyar retró, és az rnb jellemezte. Itt-ott bekacsintott egy kis alternatív lötyögés, vagy épp a "szellemekkelkardozás" (az igencsak kis létszámú - és ritkaság számba menő - elektró bulikon).

A 2009/2010-es tanév végén már érezni lehetett az előszelét, idén viszont ténylegesen  is elérte Tarkarétet a masszív dnb/dubstep őrület.

És ahogy lenni szokott, felbukkant egy ember, aki úgy döntött, hogy továbbmegy annál, mintsem csak bulizzon a már meglévő számokra, váltogassa a winamp playlisteket, vagy előre legyártott mixekkel elégítse ki zenei igényeit.

Így döntött amellett, hogy egy (numark m3) keverővel, és egy 1 hangsávos hangártyával rendelkező öreg IBM laptoppal nekivág fényes nappal az éjszakának, és elkezd zenét gyártani/keverni.

Én személy szerint nagyon sokat hallottam, amint merészebbnél merészebb átkeverésekkel experimentál olyan számokat alapul véve, amiknek a létezéséről még csak nem is tudtam, mégis nagyon vadul hangzanak, és - mint kőkemény dnb fun bátran állíthatom - hogy tisztességesen meg is b...akarom mondani csapja az erre éhező füleket.

 Hogy Ti is megismerhessétek közelebbről, elhoztam Nektek az első promómixét, hogy legyen mit hallgatnotok, miközben a vele készült interjút olvassátok.


 

Niki:  Szia, örülök,  hogy eljöttél az interjúra.

Groom:  Hello, ezer örömmel tettem.J 

 

N:  Mikor kezdtél el a zenével foglalkozni?

Groom:  Már gyerekkorom óta zenélek, de a „lemezLovász”-kodással csak Őszi Tarkanapok-tól kezdve foglalkozom.

 

N: Honnan jött az ötlet, hogy Dj leszel?

Groom:  Igazából, csak hobbi szintjén érdekel, de ősszel Gáspár Zsolt tartotta a D’n’B bulit, és engem állított maga mellé, azzal a céllal, hogy a buli második felét tartsam meg én, miután részletesen megfigyeltette velem, mit és hogyan kell csinálni a keverőpultban. A baj, ezzel az volt, hogy nem az általam vitt és ismert számok álltak rendelkezésemre, ezért döntöttem úgy, hogy a következő Tarkanapokra felkészülök és megtartom egyedül a D’n’B bulit.

 

N: Szóval, ha jól értem ez lesz az első „fellépésed”?!

Groom: Igen, jól. Tulajdonképpen ez lesz az első meghirdetett bulim.

 

N: Honnan jött a Dj Groom, mint művésznév?

Groom:  Ezt dobta a google(J). Viccet félretéve, tényleg ezt dobta a google, mivel a vőlegény jelentése  mellett, a vezetéknevemet is takarja.

 

N: Hallhatunk már esetleg valami ízelítőt a repertoárodból?

Groom: Igen, kb. egy hónappal ezelőtt elkészült az első minimixem, amit meghallgathattok a youtube-on, továbbá a THC (Tarkaréti Hír Centrum) lapjain is feltüntették. Ezen kívül hamarosan még egy promómix is megjelenik.

 

N: Tarkanapok melyik estéjén leszel hallható?

Groom: Április 20.-án szerdán, 23:59-től. (NAKED RUN után)

  

N: Mit üzennél, így buli előtt az embereknek?

Groom: Finom (és olcsó! - szerk.) a full-moon a büfében, úgyhogy igyatok sokat és nekem is hozhattok. J

 

N: Köszönöm szépen, remélem jól sikerül a bulid, az olvasóknak pedig jó szórakozást kívánok!

DJ Groom - Tarka Napok 2011 tavasz - SZERDA - 01:00

(http://www.facebook.com/event.php?eid=110054362411154)

(http://www.facebook.com/tarkanapok)


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bcetarka.blog.hu/api/trackback/id/tr122794525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása