HTML

 

VASÁRNAPI BEMELEGíTÉS - Tarka Napok 2011 tavasz

2011.04.10. 23:36 Tőgy Tarka



 


Megj.: Hogy átérezzétek, mégis milyen lehetett itt lakni a 2003/2004 - es tanévben, a bejegyzésbe csak, és kizárólag ebből az évből válogattam fotókat. :)


A Tarka Napok hagyományához híven a hétfő-kedd-szerdai bulit egy inside - együtt töltött -tarkás délutánnal/estével, bulival szoktuk nyitni. Ilyenkor az egész kollégium együtt süt, főz, játszik, ráadásul tavasz alkalmával mindezt odakinn a - kicsinek éppenséggel nem nevezhető - udvarunkon teszi.

Idén sem lehet ez másképp. Vasárnapra 3 programmal készültünk Nektek. Időrendben ezek nem mások, mint az össznépi szintvacsi, az éjszakai szintvetélkedő, és a verseny utáni retro party.


Össznépi szintvacsi

Tarka Napok előtti héten lehet jelentkezni a neveltanároknál, és - a szintvacsiknál oly megszokott módon - 500 Ft-ért lehet előre vasárnapi vacsorát + hozzá némi bort vásárolni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A megszokottal ellentétben viszont most nem az emeleti konyhákban, hanem az udvaron fő a kaja, bográcsban, tábortűz és gitárszó mellett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha vevő vagy az imént felvázolt hangulatra, valamint egy jó bográcsos vacsorára egy kellemes tavaszi estén, akkor vedd rá a szobatársad, hogy jöjjön ki Veled, és jelentkezzetek a nevelőtanárotoknál/a másodikon Melinél (222)..


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Délután 17.00 - tól fő a kaja odakinn, onnantól szeretettel várunk mindenkit! 

 

Szintvetélkedő Tarka Napok 2011

 



Ha azt mondom
kollégiumi napok,
akkor már minden
tarkás tudja, hogy
szinte elengedhetetlen
egy közös szintek
közötti vetélkedő,
amely garantáltan
felpörget, és
megalapozza az este
hangulatát. Eme
remek hagyományt
dén egy éjszakai
szintvetélkedő keretein
belül folytatjuk, amelynek
helyszínei az udvaron
lesznek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az keret Tarka 25-ik születésnapja alkalmából nem más, mint maga a Retro életérzés. Szóval április 19-én estére mindenki vegye fel az „új ruháját”, „fényezze ki a csukáját” és már szólhat is a „Casino twist”. Jó játékot mindenkinek.


Retro Buli!

TN előtti vasárnap este mi más következetne, mint egy igazi Retro buli, amelynek keretében a 80-as évektől kezdve megszületett legnagyobb slágerek hangzanak el, csokorba szedve minden olyan magyar és külföldi számokat azért, hogy újra fiatal fülekre találhassanak.

 

 

 










Egy retro party hangulata természetesen igazán csak akkor válik teljessé, ha nemcsak a zene, hanem a ruha is stimmel hozzá, továbbá az elmaradhatatlan kiegészítők, amelyek közül a legfontosabb a napszemüveg.

Szóval dobd fel a napszemüveged és jöhet a kamon bébi lesz rock and roll, meg subidu váp-su-váp. :D 

plusz az after :) 

(ha tippelnem kéne azt mondanám, hogy ez a kép az 5.en készült)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vasárnapi bemelegítés - Tarka Napok 2011 tavasz - VASÁRNAP

http://www.facebook.com/event.php?eid=110054362411154&ref=ts

http://www.facebook.com/tarkanapok

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bcetarka.blog.hu/api/trackback/id/tr112815756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása