HTML

 

Jurij - Tarka Napok 2011 tavasz - HÉTFŐ

2011.04.07. 03:26 Tőgy Tarka



 


A nyíregyházi Jurij öt albummal és egy kislemezzel, valamint sok száz koncerttel (például 30y turné és lemezbemutató, Sziget, EFOTT és SZIN nagyszínpad, PAFE, FEZEN fesztivál, Hegyalja fesztivál, Campus fesztivál, Zöld Pardon, Gödör, A38 Hajó, Azfeszt, Kaukázus búcsúkoncert, Vad Fruttik, Kispál és a Borz, stb) a háta mögött kezdi meg a 2011-es évet, amelyben fennállásának 10. évfordulóját ünnepli.


 


A srácok koncertjeiken néha komoly, máskor enyhén infantilis, kéz- és lábdobálós szocrock dalaikkal táncoltatják meg az embereket.

Legutóbbi albumuk a MamaZone kiadónál jelent meg 2010 tavaszán, és remek kritikákat kapott a médiában. Matróznak lenni igazán jó dolog!


Betti: Idén 10 éves a zenekar, de térjünk vissza a kezdetekhez. Honnan ismeritek egymást, és mikor döntöttetek úgy, hogy együtt fogtok zenélni?

Dani: Gabó és Peti még a gimnáziumból ismerik egymást, akkor alapították a zenekart, majd Szati 2003-ban, én 2004-ben léptem be.

B: Honnan ered a zenekar neve, van valami különös története?

Dani: A zenekar nevének nincs különösebb története, azért választottuk, mert visszafelé is ugyanaz :)

B: Tavaly jelent meg új lemezetek, a Kitartás! I love you. Mikorra tervezitek a következőt? Vannak már új számok?

Dani: Van már 3-4 új dal, de folyamatosan írjuk a számokat. A terv az, hogy augusztusban felveszünk egy kislemezt, ami szeptemberben jön ki.

B: Mit üzentek a Tarka Napok vendégeinek, mit várhatnak Tőletek?

Dani: Azt üzenjük, hogy hatalmas bulira készüljenek, mert igazi Szocrockot fogunk az arcukba tolni :)

 

Jurij - Tarka Napok 2011 tavasz - HÉTFŐ - 22:00

http://www.facebook.com/event.php?eid=110054362411154

--

http://www.myspace.com/jurijband

http://www.facebook.com/pages/Jurij-zenekar/361924159255

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bcetarka.blog.hu/api/trackback/id/tr332806252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása