HTML

 

DJ GYUREX - Tarka Napok 2011 tavasz - HÉTFŐ

2011.04.01. 00:04 Tőgy Tarka

 



 

Az igazat megvallva, DJ GYUREX facebook oldalát olvasgatva rájöttem, hogy igencsak szerényen nyilatkozott magáról a 2010-es őszi Tarka Napok előtti megkeresésünkkor. 

Hogy Ti is képben legyetek, mégis ki látogat el tarkára a 2011-es tavaszi Tarka Napok hétfőjén, szemezgettem az oldalon találhatón információk közül. :)

 

 

 

Kiemelt hazai fellépések:

 

-Balaton Sound 2010 (Zamárdi)

- EFOTT 2010 (Pécs)

-SZIGET 2010 (Budapest)

-Tarka Napok 2010 (Budapest) (http://href.hu/x/eye8) eheheh (http://href.hu/x/eyeb

 

Kiemelt külföldi fellépések:

- Snowattack 2011 (Franciaország)

- MEEX Party Sítábor 2009/2011 (Ausztria)

- Beachattack 2010 (Horvátország)

- MEEX On The Beach 2010 (Bulgária)

 

Most, TN közeledtével ismét megkerestük.

Pados György (DJ GYUREX)-el olvasshattok egy vadonat új interjút a bcetarka.blog.hu-n.
 

 

 

 

1.        Szóval első kérdés kis alapként, hogy mióta is DJ-zel, hogyan kezdted el, régi álmod volt ez úgymond?

GYUREX: 2006-ban kezdtem igazán ismerkedni vele, és 2007-ben kezdtem fellépni kisebb bulikban. Akkor még iskola, majd munka mellett foglalkoztam vele. De ma már "főállásban" űzöm, a hozzá szükséges minden nemű technikai és szakmai tudással. Mondhatnám azt is, hogy régi álmom volt, azt is hogy így jött ki a lépés. A lényeg, hogy a dolgok alakulása és egy elég bátor döntés segített hozzá ahhoz, hogy most itt tartsak, ahol.

 

2.        Zenéltél már Corvinusos rendezvényeken igaz? Milyen emlékeid vannak róla?

 

GYUREX: Én vagyok a rezidense a minden kedden megrendezésre kerülő Kinizsi Kedd-nek, ami a Corvinus Kinizsi kollégiumában található Africafe-ban van. És emellett már a Corvinus aulában is volt már szerencsém fellépni. Nagyon szeretem a közgázos közönséget, mert lelkesek és nyitottak az új zenékre!


 

 

 
































 Milyen élményekkel távoztál Tarka Napokról ősszel? Milyen volt a bulizó nép és a hangulat?

 

GYUREX: A bulizó nép nagyon adta, baromi lelkesen fogadták a set-emet, és elég sokáig is bírták! Ami picit megakasztott az a bizonyos porraloltós balhé, de szerencsére a megállás nem törte le az arcokét és folytatódott a buli. Jó emlékekkel távoztam és már nagyon várom a tavaszi megmozdulást ;)

 

4.       Mit vársz a tavasszal Tarka Napoktól? Főleg most, hogy a kollégium a 25. születésnapját ünnepli?

 

GYUREX: Azt várom, hogy még többen jöjjenek el mint ősszel, és hogy a lányokon még kevesebb ruha legyen! Én hozni fogom a zenei maximumot, remélem a közönség is úgy fog hozzá állni és bulizni, hogy mégis negyed évszázados a koli!

 

5.       És a Tarka Napok mit várhat tőled? Milyen jellegű lesz a buli hétfő este?

 

GYUREX: Az egyetemi bulikon és leginkább a Corvinusos bulikon leginkább bejött trendet követve most is lájtosabb, seggrázós bekezdést tervezek, amiből folyamatosan megyünk át az erezd el a hajamig! Az este végén pedig remélem nem marad olyan ember, akinek ne fájna valamilye a sok ugrálástól, táncolástól!

 

6.       Arra az esetre ha valaki ilyen módon szeretné meghálálni neked a király partit, szoktál fellépés előtt, alatt alkoholt fogyasztani? Van valamilyen kellemetlen élményed ilyenről? :P

 

GYUREX: Fellépés előtt, minden minden jó munkás ember én is szívesen lezavarok egy kétdekást, de csak azért, hogy ne remegjen a kezem és jobban menjen a munka :D De komolyan, egy-két jó pálinkát vagy vodka-energiaitalt mindig szívesen fogyasztok! Rossz élményeim régen voltak, mostanában már nem, szerencsére :)

 

7.       És fellépés után? (pálinka jöhet-e?)

 

GYUREX: Fellépés után, ugyan az van mint előtte! Szinten kell tartani! Pálinka pl. biztos hogy jöhet :D

 

8.       Hogy kommerszek legyünk, utolsó kérdésként mit üzensz a Tarkásoknak illetve a kilátogató vendégeknek?

 

GYUREX: A Tarkásoknak, és vendégeiknek azt üzenem, hogy igyanak jó sokat buli előtt, mert egy hamar nem fogom őket elengedni a tánctérről!

 

 

DJ GYUREX - Tarka Napok 2011 tavasz - HÉTFŐ - 22:00

(http://www.facebook.com/event.php?eid=110054362411154)

(http://www.facebook.com/tarkanapok





 




 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bcetarka.blog.hu/api/trackback/id/tr702789991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása