HTML

 

Esélykiegyenlítő - Tarka Napok 2011 tavasz - KEDD

2011.04.12. 02:07 Tőgy Tarka

 

 

 

 

Minden ősszel és tavasszal kerül megrendezésre az esélykiegyenlítő foci és kosár a kollégium előtti aszfaltos területen. A sportolóból alkoholistává váló fiatalok és a 2 cselekvést egymás mellett űzők kánaánja. Az esti buli előtt nagyszerű pénztárcakímélő módja az alapozásnak. Mindenki megtalálhatja a kedvére való tudatállapotot, ugyanis a játék végére megtalálhatóak a kissé spiccesek, a közepesen részegek és a vállalhatatlanok is (még a józanokat is megtűrik).


 

 

 

 

 

 

 

 

 

A szabályok igen egyszerűek. A foci és a kosárlabda szabályait annyival fűszereztük meg, hogy a gólt szerző csapat tagjai 1-1 felest isznak minden góljuk után (nem csak a gólt szerző játékos, az egész csapat, mivel ezek csapatsportok), a kosárlabdánál megegyezés szerinti kosaranként iszik a csapat, nem kell mohónak lenni, lesz elég innivaló (az eseményre 6 liter vodkát vásároltunk).

1-2 feles után egyébként még jobban is megy a játék na de aki a végén talpon marad az az igazi játékos. 

 

Esélykiegyenlítő - Tarka Napok 2011 tavasz - KEDD - 17:00

http://www.facebook.com/event.php?eid=110054362411154

http://www.facebook.com/tarkanapok


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bcetarka.blog.hu/api/trackback/id/tr622819173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása